top of page

ZVC Beersel - LCB 5-5

LCB sleept zich naar het einde van de competitie. Nog steeds kampend met een stevige blessurelast kwam er alweer een onuitgegeven LCB tussen de lijnen. Onze bekermatch van vorige maandag hadden we al min of meer opgegeven om de competitie succesvol te kunnen afsluiten. Desalniettemin verkochten we ons huid duur in Boutersem en verloren nipt met 5-4 tegen een gemotiveerde tegenstander.


ZVC Beersel had ons al uit de halve finale van de beker van Brabant gehouden zij het zeer nipt. De heenmatch die we wonnen met 11-2 was dus geenszins een referentie. Want we wisten ondertussen dat hun beste spelers op vrijdag Fustal spelen en dat wij toen over onze ganse ploeg beschikten.


Deze voorspelling bleek ook te kloppen. Beersel was zeer sterk in balbezit en kwam er bovendien vlijmscherp uit op de counter. De foutjes van Central grotendeels te wijten aan gebrek aan automatismen werden afgestraft. Maar we toonden ons mentaal sterk en konden na een 3-1 achterstand toch gaan rusten met een 3-3 gelijke stand. De tweede helft begon het wat beter te draaien en we kwamen zelf op 4-5 op voorsprong. Spijtig genoeg kregen we net als in Oetingen vlak voor tijd nog een gelijkmaker rond onze oren.


Zo gaan we de 4 laatste wedstrijden in met een 4 puntenkloof op Rookies Affligem die Londerzeel wisten te passeren en naar de tweede plaats opschoven. Nog twee keer winnen en we kunnen alsnog de titel vieren.

Comments


bottom of page