top of page

Vrijdag 29/09 A, D, E en F aan de bak...

Voor het Allerheiligenweekend moesten er 4 van onze ploegen aan de bak door vakantieplannen en ziekte hadden onze teams af te rekenen met een heel aantal afwezigen. Onze D-ploeg moest als eerste de wei in tegen ZVC Wambeek. In principe een haalbare kaart maar onze jongens begonnen slap aan de wedstrijd en kwamen eigenlijk nooit echt in de match. Op het einde probeerden we het tij nog te keren met een meespelende doelman maar de thuisploeg profiteerde en zo gingen we uiteindelijk nog zwaar de boot in. Een zure nederlaag voor onze D-ploeg die na 3 overwinningen op rij terug geconfronteerd werd met de nederlaag. Het zal een seizoen worden met vele ups en downs...De kwaliteit om bovenaan mee te draaien is zeker aanwezig maar de mayonaise moet nog pakken.


Onze E-ploeg had de meeste personeelsproblemen. Uiteindelijk slechts een 5-tal dat de wei in moest tegen een potig Veltem. Een lakse scheidsrechter en geen wissel resulteerden uiteindelijk in pijnlijk puntenverlies, er werd met 5-4 verloren.


De F ploeg speelde afgelopen vrijdag tegen Stella united in de rijschool. We kunnen de punten best gebruiken want momenteel hangen we gevaarlijk onderaan. Vanaf nu kunnen we ook rekenen op Alexandre die zowel in goal als op het veld kan spelen. De match zelf begon nogal gesloten. Uiteindelijk kon Brice als eerste scoren, maar net voor de rust kwam de tegenstander te scoren:1-1. Na de rust konden we lang standhouden met 3-2 cijfers. Helaas slikten we in de laatste minuut de 3-3. We schuiven iets op maar moeten volgende keer terug vol aan de bak.


De A-ploeg mocht een drukke avond afronden tegen Inkad Diegem. Ook hier een indrukwekkend lijstje afwezigen: Boris, Rupert, Bas, Zeger, Tin en Wannes waren er om uiteenlopende redenen niet bij. En ook een doelman hadden we niet. Koen, Jappe en Niels zijn gekwetst en Lorenzo was op familiebezoek in Italië. Alle dank dus naar Berten die ons uit de nood kwam helpen. Desondanks waren we de de betere ploeg maar wisten de eerste helft niet te scoren. In tegenstelling tot Diegem die wel tweemal de weg naar het net vonden. Aan rust dus onverdiend op een 2-0 achterstand. Wat de hele eerste helft niet lukte, lukte in de tweede helft al snel. Na 2 minuten scoorden we de aansluitingstreffer. En enkele minuten later hingen de bordjes weer in evenwicht. LC kreeg nog de betere kansen om de overwinning naar zich toe te trekken maar een sterke thuisdoelman en zwak besluiten van de Leuvenaars hield de 2-2 uiteindelijk op het bord.

Comentários


bottom of page