top of page

SLM B - LCC 5-4 en SLM A -LCB 4-4

Gisteren stond er een dubbele confrontatie op de agenda met ons buren van Salaam Leuven. Zowel in 4de nationale als 2de provinciale moesten we ons beste beentje voorzetten. Maar ons beide teams konden niet rekenen op een aantal van hun sterkhouders dus het beloofde zeker geen makkelijke avond te worden. Desalniettemin nam Central in beide wedstrijden het initiatief in handen en liepen we 2-4 uit en leken we de puntjes op het droge te hebben. Maar in beide wedstrijden gaven we onze comfortabele voorsprong nog uit handen. De C-ploeg verloor zelfs nog en onze B-ploeg moest in de laatste seconden nog een gelijkspel toestaan.


Zo komt er een einde aan de winning-streak van onze B-ploeg maar we blijven wel leider met 1 puntje voorsprong op de concurrentie. Razend spannend is het temeer er de komende weken de toppers tegen Montreal Brugge en El Tigre Halle op de agenda staan.


De C-ploeg daarentegen is toch wat karig beloond geweest de laatste weken en glijdt zo verder af in het klassement maar ze kunnen maandag al iets recht zetten tegen de voorlaatste Atletico Bierbeek.

Comments


bottom of page