top of page

Leuven Central C - IST Herent B 8-3

Maandag 14/09 begon ook het seizoen voor onze C-ploeg. Deze ploeg is een mix van een aantal ervaren mannen Bart, Bas, Ferre, Peter, Pieter V., Kjel en aantal jonge veulens zoals Pieter M. en Willem. Laatstgenoemden waren nog niet beschikbaar. Peter zit in quarantaine en Bart sukkelt met een hernia. Gelukkig waren Christoph en Nico nog op zoek naar matchritme en zo brachten we toch een zeer sterk zevental tussen de lijnen. Sinds dit jaar hebben we ook een nieuwe doelman nadat we twee jaar geleden afscheid namen van Vincenzo heet zijn vervanger Lorenzo. Het Italiaanse temperament is ook bij Lorenzo duidelijk aanwezig maar het ziet er naar uit dat we toch wat minder fratsen mogen verwachten.


We begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. Ei zo na miste ik zelfs de openingsgoal van Christoph, die de bal hard binnen schoot van op rand van de cirkel. Enkele minuten later maakte Nico er knap 2-0 van en het leek een makkelijke overwinning te gaan worden. We verzuimden echter de kloof uit te diepen. Vooral Bas zijn vizier stond in tegenstelling tot de voorbije weken niet op scherp. We lieten IST terug in de match komen en vlak na de rust stond er zo waar 2-2 op het scorebord. Het sein voor Nico om zijn duivels te ontbinden. In een mum van tijd stonden we met 7-2 aan de leiding. Mede zij het goede loopwerk van Bas en Kjel die zeer veel ruimte voor Nico wisten te creëren. Boeken toe en de wedstrijd werd rustig uitgespeeld met nog één doelpuntje aan beide kanten.


Volgende week maandag staat er meteen een topper op het programma tegen Toog Opvelp B, die samen met ons en Cheers Woluwe de reeks de voorbije jaren domineerden.


Ploeg: Lorenzo, Christoph (1), Ferre (2), Pieter, Bas, Kjel en Nico (5)

Comments


bottom of page