top of page

Leuven Central B - Groenewoud Oetegem 15-2

De bezoekers konden maar 5 spelers bij elkaar krijgen voor de verplaatsing naar de fiere leider uit Leuven. Central recupereerde Michiel D daarentegen ontbraken Junior, Tin en Arno. Ook de ref was niet op de afspraak bij de start van de partij, de brave man was zijn sportzak thuis vergeten en kwam pas na 20 minuten spelen toe.

Onder het goedkeurende oog van gelegenheidsref Kenny begonnen onze jongens aan de opdracht. Vanaf de aftrap werd er hoog druk gezet, het was de taak om de bezoekers te versmachten en nooit in de match te laten komen.

Maar Oetingen verweerde zich een tiental minuten sterk, vooral de bezoekende nr 11 bracht rust en hield de bal goed in de ploeg. Maar wanneer Central na een goeie combinatie de 1-0 kon prikken, wist je dat het moeilijk ging worden voor onze tegenstander. Tot dat moment werd hun doelman wel een paar keer getest, maar nu volgde kans na kans. Met de rust stond er dan ook 6-1 op het bord.

Na de koffie verwaterde de wedstrijd helemaal. De bezoekers kregen de gaten niet meer dicht gelopen en Central kon naar hartelust scoren. Het niveau daalde hierdoor ook, van een wedstrijd was er op geen enkel moment nog sprake. Oetingen lukte nog een 2e doelpunt, maar kreeg er ook nog 9 (!) om de oren.

Central zet zo zijn sterke start door en pakt z’n 5e zege op rij. Ook het doelpuntensaldo van +31 oogt zeer fraai. Volgende week trekken onze jongens naar Merchtem voor de altijd moeilijke uitwedstrijd tegen het nr 4 uit de stand, IFI Merchtem.