top of page

Leuven Central B - Groenewoud Oetegem 0-4

Onze B-ploeg staat voor het seizoen van de bevestiging. Deze ploeg verrees vorig jaar uit het as van onze ploeg die jarenlang actief was in 3de nationale. We kozen resoluut voor de jeugd aangevuld met enkele ervaren pionnen en hopen over enkele jaren onze plaats in nationale terug in te nemen.

Vorig seizoen eindigden we mooi in de subtop. Aangezien dat alle sterkhouders besloten om verder te doen en we toch een drietal versterkingen mochten verwelkomen moet het dit seizoen toch minstens de ambitie zijn om even goed te doen en hopelijk kunnen we wat progressie maken. In eerste provinciale zijn veel ploegen aan elkaar gewaagd en zijn het vaak de details die over winst of verlies beslissen. We moesten aan de bak tegen een ploeg die duidelijk wel gewend was van samen te spelen, bij ons was het toch vooral zoeken. Niet onlogisch met twee debutanten op het terrein. Desalniettemin waren de beste kansen voor ons, we wisten er echter, mede door sterke uitdoelman, geen enkele te benutten aan de overkant lukte het wel één keer en zo gingen we met een 0-1 achterstand de rust in. De vele kansen gaven ons het nodige vertrouwen om met volle moed de tweede helft aan te vangen. We bleven aandringen maar de bezoekers bleken leper. Twee individuele fouten resulteerden in de 0-2 en de 0-3 en toen ging het vuur uit bij onze jongens. Het laatste kwartier was zeer rommelig en helemaal op het einde viel nog de zwaar overdreven 0-4. Het was zo één van die avonden waar het geluk niet aan onze zijde was.


Leuven Central B: Pj Jolling, Kenny De Vogelaere, Junior Geysens, Sander Grosemans, Willem Vromant, Lawrance Van den Bogaert en Michiel Pauwels

bottom of page