top of page

LCD - YTW Dilbeek 9-1

Meteen na het goede voorbeeld van de B’s begonnen ook de D’s aan hun wedstrijd. De bezoekers uit Dilbeek telden 0 punten en Central moest winnen om uit de onderste regionen van het klassement te ontsnappen. Na de ongelukkige nederlaag van vorige week (door de vele afwezigen), waren onze jongens uit op eerherstel.


Central begon sterk en de eerder beperkte tegenstander liet het toe om vertrouwen te tanken. Voor de rust vergat Central het al vroeg af te maken door een karrevracht aan kansen te missen, maar de bezoekers konden, ondanks enkele kansjes, maar 1x scoren.

Na de rust schakelde de thuisploeg naar de 5e versnelling en werd er wel aan de lopende band gescoord. Faisale toverde ook nog enkele mooi technische standjes uit z’n pantoffels, zo gingen de fans ook meer dan tevreden huiswaarts. Met 9-1 werd er een mooie eerste zege genoteerd voor Central D, dat na enkele moeilijke weken nu hopelijk naar boven kan klimmen in de stand. We zagen ook nog het debuut van spits Jan, welkom in de familie!

bottom of page