top of page

LCC - Caf utd Veltem 8-3

De wedstrijd begon wat zoekend voor onze jongens, mede door de vele positiewissels bij de tegenstander. De gretigheid was er wel. Maar deze gretigheid brak Ferre dan even zuur op bij een licht contact met een aanvaller, strafschop. Hoog binnen getrapt, geen kans voor Lorenzo.

Na deze mindere beginfase nam de ervaring het over: veel coachen en overnemen in verdediging, inspelen en ruimte induiken in aanval. Na een mooi uitgespeelde aanval in 1 tijd, werkte Kjel simpel af. De score liep daarna vrij vlot uit tot 4-1. Veltem kon nog milderen tot 4-2. Voor de rust drongen ze nog even aan en dwongen 2 vrije trappen af, zeer kort op doel. Een zeer secuur keepende Lorenzo was echter zeer attent en wist beide pogingen met veel overtuiging onschadelijk te maken.

Tweede helft was de fut er bij de tegenstander wat uit en liep het C-elftal verder uit, via mooie aanvallende acties met dikwijls een actieve Nicolas in de hoofdrol. Bij Veltem stond de keeper ook sterk te pakken, waardoor de score niet tot dubbele cijfers opliep. Hij wist zelfs een goed vrijgelopen Ferre, alleen voor doel aangespeeld, efficiënt in de voeten te duiken, waarop deze een mooie duikvlucht ten berde bracht. Sportief als Ferre altijd is, gaf hij wel ruiterlijk toe dat de bal gespeeld was.

Onze jongens hielden de druk hoog, om ten slotte met 8-3 als eindscore de wedstrijd te beëindigen.

bottom of page