top of page

LCA - Mist Wemmel A 7-2

LCA kon vanavond al kampioen worden mits winst tegen Wemmel en puntenverlies van concurrent RC Pinxtermolen. RCP ontving thuis het niet te onderschatten Bruurs Kessel-Lo. Maar de Bruurs hadden niet veel zin in een wedstrijdje tegen hun buren en zo wisten we voor de match al dat de titel ten vroegste voor volgende week zou zijn.


Net als onze B-ploeg had onze A-ploeg de nodige blessurezorgen de voorbije weken. Maar we zagen gisteren eindelijk captain Flo terugkeren en Nico liet ook zien stilaan het blessureleed achter hem te hebben gelaten. We zagen spijtig genoeg Jakke wel uitvallen met een liesblessure.


De match zelf dan. Waar er de eerste 10 minuten nog sprake was van een wedstrijd die min of meer in evenwicht was werd Wemmel de 40 daaropvolgende minuten volledig zoek gespeeld door LCA. En dat vertaalde zich meten ook in de stand van 1-0 ging het naar 1-1 en vervolgens naar 7-1. En ik denk dat Wemmel daar nog heel blij mee was, want hun uitstekende doelman wist te voorkomen dat het verschil nog veel hoger opliep. Het orgelpunt was echter wel voor een tegenstander die de bal vlak voor tijd weergaloos in de winkelhaak poeierde.


Volgende week volstaat in principe een puntje tegen Toog Opvelp, maar met een overwinning zou er volledige zekerheid zijn over het kampioenschap. Na 3 jaar de Vlaamse competitie te domineren, want ook in de twee voorbije jaren waren we leider toen de competitie werd stilgelegd, gaan we nu hopelijk ook officieel de titel kunnen beschrijven op ons palmares.Comments


bottom of page