top of page

LCA - Chan Tan BXL 8-3

Voor onze tweede thuiswedstrijd wachtte er alweer een onbekende tegenstander. Net als vorige week bleek het geen hoogvlieger. Er leek wel wat meer individueel talent te schuilen in deze jongens maar als team kwamen ze veel te kort tegen een sterk een goed georganiseerd Central. Na 3 minuten stond de 1-0 al op het bord. Een knappe actie van de bezoekers bracht hen nog wel terug langszij. Maar daarna was het enkel Central wat de klok sloeg op enkele minuten liepen we weg tot 5-1 en leek een complete afstraffing in de maak te zijn. De scheidsrechter die nota bene 20 minuten te laat was vond het toen nodig om een penalty cadeau te geven omdat het toch niet uit maakte, lichtte hij na de wedstrijd toe. Als het al een fout was dan was het zeker niet in de cirkel. Maar goed, 5-2 en het geloof sloop bij de bezoekers terug in de ploeg. Central was even van slag maar na rusten gingen we op het elan van de eerste helft verder en was de wedstrijd na een goeie tien minuten helemaal gespeeld. Van 5-2 ging het naar 8-2. De bezoekers konden vlak voor het einde nog milderen tot 8-3.

Bijna een perfecte competitiestart dus voor onze mannen. Maar de zwaardere brokken hebben we zeker nog niet voor de kiezen gekregen. Maar als we dit spel kunnen blijven ontwikkelen dan beloofd het opnieuw een mooi seizoen te worden.