top of page

Jos Schepdaal - Leuven Central B 5-7

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover, de eerste overwinning voor LC B van 2020. Door blessures, afwezigheden en andere perikelen speelde we nu pas terug met een ietwat volledig team.

LC begon snedig, het liep snel 0-3 uit en had z’n schaapjes al snel op het droge. Al vergat het toen te voetballen en kwam Schepdaal terug in de match. Net voor de rust lukte het de 2-3.

Na de rust het zelfde spelbeeld, Schepdaal had de bovenhand en de bal, LC B counterde scherp. Na een kwartiertje in de 2e helft stond het plots 4-4 en leek LC toch te kraken. Schepdaal stuitte op een sterke PJ die Central in de match hield. Tussendoor mistte onze jongens nog enkele opgelegde kansen. In het slot was het bibberen en beven, maar uiteindelijk zouden we een 4-6 voorsprong vasthouden en net voor het einde viel dan ook de bevrijdende 5-7.

In balbezit moeten we terug stappen zetten en de rust behouden, maar overall stond de organisatie goed na de rust en konden we eindelijk nog eens proeven van winst. Tijd om een reeksje neer te zetten en op zoek te gaan naar een, welverdiende, plek in de top 3.