top of page

ISTB Herent - LCC 4-15 en LCC - Toog Opvelp B 8-4

LCC stond voor een belangrijk tweeluik na pijnlijk thuisverlies tegen CSK Everberg. Die door deze belangrijke zege tot op één puntje waren genaderd. ISTB stond virtueel op gelijke hoogte en drie dagen later moesten we tegen Toog Opvelp de wei in.


Tegen ISTB startten we als een wervelwind, hun sterspeler Jaan Lariviere had nog geen bal geraakt en ze stonden al 0-4 in het krijt. Central ging op dit elan door en kon gaan rusten met een 1-8 voorsprong. Nog even de concentratie vasthouden en de buit was binnen. Dat lukte en uiteindelijk pakten we makkelijk de volle buit na een zeer sterke match van de onzen.


Het tweede bedrijf beloofde ook niet simpel te worden. Maar al snel bleek Toog toch wel een aantal sleutelspelers te missen. Terwijl wij op zo goed als volle sterke konden aantreden. We maakten het ons nog onnodig moeilijk door veel kansen de nek om te wringen en 0-2 achter te komen. Maar eigenlijk kon dit moeilijk fout gaan. Zo goed als we vrijdag waren zo slap waren we maandag maar al bij al werden de belangrijke 2 punten makkelijk thuis gehouden.


Met nog zeven matchen voor de boeg staan we in poleposition maar het zal allerminst makkelijk worden. Met Everberg op 1 punt en ISTB op twee punten.

Comments


bottom of page