top of page

Inkad Diegem - LCB 4-6

We beginnen iets sterker aan de match dan Diegem maar zij zijn steviger in de duels waardoor onze acties steeds professioneel, maar foutief afgebroken worden. Even later is het aan de overkant wel prijs. Balverlies van onze kant en gebrek aan scherpte in verdediging resulteren in een onverdiende 2-0 achterstand. Echter elke keer wij onze voet zetten worden we het wel afgefloten met zelfs een overdreven gele kaart en dus uitsluiting van kapitein Christoph tot gevolg. Gelukkig kunnen we nog voor de koffie de verdiende aansluitingstreffer scoren na een mooie assist van Ciro en dito afwerking van Nico.

In de tweede helft geraakt Inkad helemaal niet meer uit de omknelling van het ondertussen 6-koppige Central. Steeds goede druk op de man in balbezit en een hoog tempo leidde tot de 2-2 gelijkmaker. Central lijkt er dan op en over te gaan maar niets was minder waar. Diegem komt meteen weer op voorsprong door te profiteren van een misverstandje achterin. Deze goal is echter uitstel van executie, de daaropvolgende minuten wordt Diegem helemaal zoek gespeeld en loopt Central verdiend weg tot 3-6. Inkad kan nog milderen, maar het kalf was al toen al verdronken. Al bij al mooie overwinning voor een sterk Central dat wederom kon rekenen op een sterk keepende Gareth.