top of page

Futsal Puurs A - LCA 1-6

LC begon met een dosis gezonde agressie en hoge pressing aan de wedstrijd. Dit leverde ook meteen kleinere kansen op die helaas niet konden worden afgemaakt. Na 15 minuten was het dan wel zo ver en viel de 0-1 na balverovering op de helft van de tegenstander. Deze voorsprong hielden we echter niet lang vast want twee minuten later viel de gelijkmaker na een mooie combinatie die werd afgerond aan de 2de paal.

Met 1-1 gingen we dan ook de rust in.

Aan de tweede helft begon LC zoals het aan de eerste helft was begonnen. Deze keer leverde het gelukkig sneller resultaat op na vijf minuten viel de 1-2. Na balwinst ter hoogte van de middellijn volgde een perfect uitgespeelde counter. Ook de thuisploeg had enkele kansen die allemaal door een sterke Lorenzo teniet werden gedaan. LC bleef doorzetten en scoorde even later de 1-3. De thuisploeg wilde zich nog niet gewonnen geven en bleef aandringen. Maar bij de 1-4 ,in de 43ste minuut, was de buit binnen. Puurs gooide nu alles naar voren en kreeg zo nog twee goals om de oren.

Het was een intense wedstrijd met kansen aan beide kanten. Tot de 1-4 was het een open wedstrijd op het scherpst van de snee. Het resultaat weerspiegelt niet helemaal het wedstrijdbeeld, maar als er één ploeg verdiende te winnen dan waren wij het wel.