top of page

Futsal Jette - LCA 0-6

Na de stevige ontgoocheling vorige week waar we in de laatste minuut van hemel naar hel gingen waren we vastbesloten om iets recht te zetten. Van de tegenstander wisten we niet zoveel buiten dat ze vorig seizoen in lage middenmoot finishten. Nog steeds een leger afwezigen bij Central maar gelukkig konden we onze ploeg aanvullen met twee sterkhouders van onze B-ploeg.


Het spelbeeld verschilde niet zoveel van dat van vorige week maar we creëerden wel wat meer (goeie) kansen en de tegenstander kwam er nog minder uit dan de mannen uit Braine. Gelukkig was het na een goeie tien minuten een eerste keer raak na een knappe actie van Arno. Vlak voor rusten pegelde Matteo de 0-3 al tegen de netten. We gaven nauwelijks een kans weg en op een zeldzame uitval stond Lorenzo pal. Alles onder controle dus. Het eerste kwartier van de tweede helft kende een soortgelijk spelbeeld en we liepen verder weg tot 0-6. Daarna wat concentratieverlies en had er aan beide kanten nog gescoord kunnen worden maar uiteindelijk bleek 0-6 de eindstand te zijn.


Een stevige mentale opsteker na het puntenverlies op speeldag 1. Hopelijk kunnen we snel enkele afwezigen recupereren om op volle kracht de betere teams uit de reeks partij te kunnen geven.

댓글


bottom of page