top of page

Central A/B - Salaam Mechelen A/B

Central is er weer aan begonnen met een dubbele confrontatie tegen 2de nationaler Salaam Mechelen. Eerst mochten de beloften van Salaam aan de bak tegen onze B-Ploeg (4de nationale) gevolgd door een clash van onze A-ploeg (3de nationale) tegen hun A-team.


Aangezien het onze eerste 'echte' match was waren er bij Central een aantal nieuwe gezichten te bewonderen wat uiteraard de nodige aanpassingen met zich meebracht.


Beide matchen waren min of meer een spiegel van elkaar. Daar waar onze B-ploeg aanvankelijk de wedstrijd goed onder controle had en ook 2-0 uitliep nam Salaam gaandeweg over wat uiteindelijk resulteerde in een 2-3 nederlaag. Al had Sven die een zeer verdienstelijk debuut maakte zijn goede wedstrijd op het einde nog kunnen bekronen met de gelijkmaker. Helaas vond hij de Mechelse goalie op zij pad.


Bij de A-ploeg zagen we het omgekeerde. Door een aantal nieuwe gezichten was het wat zoeken en de Mechelaars straften met een aantal zeer mooie doelpunten genadeloos af. We kwamen nog wel gevleid op 1-0 maar vervolgens was het al Salaam wat de klok sloeg en zo keken we tegen een 1-4 achterstand aan bij de koffie. Daar waar Salaam het in de eerste wedstrijd volledig overnam in de tweede helft deed Central nu net hetzelfde. En debutant Wilson wist een enig mooie 5-5 gelijkmaker te scoren. Nadat Sander met twee doelpunten voor de aansluiting had gezorgd. En waar Salaam de eerste wedstrijd op het einde aan het langste eind wist te trekken was het nu Central dat in extremis nog met 6-5 wist te winnen.


Een geslaagde start van het seizoen al waren twee gelijke spelen misschien wel een eerlijkere weergave van de feiten geweest.

bottom of page