top of page

Centr Erps-Kwerps - LCC 3-4

Na de straffe comeback van afgelopen maandag gingen onze jongens op bezoek bij Erps-Kwerps. De ploeg werd op 2 posities gewijzigd, Yannis en Faisale werden vervangen door Michiel en Pieter, Michaël D., Michaël M. Tim, Cedric en Samuel vervolledigden de kern.

Na een korte studie ronde opende LCC de score. In een leuke eerste helft kregen beide ploegen enkele kansen, maar het was enkel Erps-Kwerp dat 1 keer kon scoren, 1-1 was de ruststand.

In de tweede helft werd de match feller, maar kansen waren er voor beide teams. Terwijl Erps-Kwerps 3 maal het doethout trof en enkele malen op een uitstekende doelman botste, kwam LCC wel tot score en kon het 1-4 uitlopen. Erps-Kwerps probeerde het nog spannend te maken maar kwam niet verder dan de 3-4 aansluitingstreffer.

Door deze overwinning schuift LCC een stukje op in het klassement naar een voorlopige 4de plaats. De volgende wedstrijd volgt op 4 november, dan bekampt LCC thuis Glabeek.

Scoorden vandaag: Pieter (2), Cedric (2)