top of page

Black Wolves Betekom - LCB 4-3

LCB heeft het de laatste weken moeilijk. Het ontbreken van sterkhouders als Flo en Christoph is daar uiteraard niet vreemd aan. Bovendien had onze tegenstander van vanavond vorige week nog gestunt door 1ste nationaler Moratex Lebbeke uit te schakelen in 1/16 finales van de Beker van België. Maar toch hadden we vanavond minstens recht op een punt. Zo kwamen we 0-1 op voorsprong en wisten deze krappen voorsprong mede dankzij knap keeperswerk van Gareth vast te houden tot vlak voor de rust. Het balbezit was voor de Wolves maar de betere kansen waren voor ons. Jammer dat we vlak voor de rust nog de 1-1 te verwerken kregen. Maar niet getreurd de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Weer liepen we uit dit maal zelfs tot 1-3. En weer liep het vlak voor het einde mis. De Wolves scoorden nog 3 keer en zo verliezen we dure punten in de titelstrijd.