top of page

BK Dodgeball 2021 - De post-corona editie!

BK DODGEBALL 2021 Jaja! We zijn er weer! Zaterdag 2 oktober 2021 gaat ons jaarlijks Outdoor Dodgeball-toernooi door en jij kan er bij zijn. Schrijf je alvast in en bemachtig een plaatsje in het leukste recreatieve toernooi van België.


►WHAT THE F* DODGEBALL? Dodgeball kan je vergelijken met trefbal alleen is het uitgebreider. Het is de ideale sport om op een warme zaterdag uit te oefenen. Je moet er geen skills voor hebben en je kan eens goed uit de bol gaan in de kort durende wedstrijden!


►NUTTIGE INFO Het is een recreatief toernooi waarbij je Belgisch Kampioen kan worden. Het is een event waarbij je je gaat amuseren, een pintje drinken en waarbij je wat zal sporten. Een beetje competitie met hopelijk een stralend zonnetje op het bolleke! Het toernooi gaat door op beachvolley-terreinen. Summervibes aanwezig? CHECK!


1 team bestaat uit 5 spelers. Je kan vrouwen, mannen en gemengde ploegen vormen!

Pintjes, cola's & watertjes zullen jullie verfrissen na een plezant wedstrijdje. Maar uiteraard kan je hier ook een klein hapje eten zoals een hamburger of een hot-dog.


►BEST OUTFIT Ook door de mooiste te zijn kan je winnen. Het team dat het origineelste/leukste/mooiste voor de dag komt wint ook een prijs!


►VROUWVRIENDELIJK De ideale sport om op je zaterdagnamiddag je in de zon te komen amuseren! Vrouwen & mannen kunnen samen in een team spelen plus het is vrouwvriendelijk! Een vrouw in je team levert extra levens op!


►INSCHRIJVEN Inschrijven kan via zvcleuvencentral@gmail.com Inschrijvingsgeld 50,00 EUR (met 10,00 EUR aan consumpties) Universitair sportcentrum Leuven Outdoor (beachvolleyterreinen)

Yorumlar


bottom of page