top of page

A-ploeg ziet zekere titel door de neus geboord door Corona-crisis

Zoals te verwachten viel kreeg president Larry dit weekend het nieuws te horen dat alle resterende wedstrijden van dit seizoen niet meer afgewerkt zullen worden in de Vlaamse Competitie. Een maatregel in kader van de Corona-uitbraak die begrijpelijk is.


In de mededeling stond helaas ook dat er geen kampioenstitels zullen uitgereikt worden dit seizoen. Met zelf nog 5 wedstrijden te spelen en een bonus van virtueel 7 punten op de 2e in de stand die zelf nog maar maximaal 8 punten te winnen had, leed het geen twijfel dat de A-ploeg de titel zo goed als op zak had en konden er al feestplannen gemaakt worden. Het heeft jammer genoeg niet mogen zijn ...


Toch mogen onze spelers terugblikken op een uitstekend seizoen. Slechts tweemaal werd er gelijkgespeeld, alle andere matchen werden winnend afgesloten. Ik denk dat zowel wijzelf als onze tegenstanders kunnen besluiten dat Central dan wel niet officieel kampioen is in de jaargang 2019-2020, de facto zijn we dat oververdiend. Van zodra dit weer mogelijk is, zal dit dan ook op gepaste wijze gevierd worden door de hele club.


Tot slot beseffen wij uiteraard dat het winnen van titels bijkomstig is in deze tijden. Het samen overwinnen van dit vreselijke virus zal ons de mooiste beloning brengen die elke voetballer maar kan krijgen: de mogelijkheid om volgend seizoen, en vele seizoenen daarna, onze geliefde sport te kunnen uitoefenen in gezonde en veilige omstandigheden. Wij wensen iedereen dan ook veel moed toe in de komende weken en maanden. Stay safe and healthy!


Volgende spelers hadden hun aandeel in deze officieuze titel:


Nicolas Peeters

Christoph Waer

Floris De Keyser

Berten De Keyser

Rupert Kerremans

Jan Rykaert

Bastiaan De Hertogh

Wannes Roels

Tin Gojevic

Lieven Paulus

Carl Beckers

Jan Laeremans

Joren Jaubin

Kjel Winter

Sven De Donder

Jasper Vanden Eynde


and last but most certainly not least: onze afgevaardigde Yannis Marcelis

Comments


bottom of page