top of page

Leuven Central D - IST Herent: 5-5


De wedstrijd tegen IST Herent was voor Leuven Central D de laatste topper van het jaar. De leider, Herent, had tot deze wedstrijd elk puntenverlies kunnen vermijden en wou deze lijn absoluut door trekken. Het eiste balbezit op en creerde kans op kans. Dat de stand aan de rust 'maar' 1-3 was, konden we vooral danken aan een uistekend keepende Yannis die met enkele vakkundige reddingen de schade had weten te beperken.

Toch toonde Leuven Central in tweede helft karakter en vocht het zich terug in de wedstrijd. Enkele minuten voor het eindsignaal werd het zelfs 5-4. De anti-climax volgde alsnog in de slotfase toen Herent in extremis gelijk maakte in deze spannende wedstrijd.

Ondanks de late gelijkmaker toch een opsteker voor Central dat leider IST Herent een eerste puntenverlies aansmeert.


bottom of page