top of page

Imbroek sjotterkes - Leuven Central F: 7-5


De vaste mannen tekenden paraat alleen Ruben ontbrak door werkverplichtingen. Kapitein Daan had dit weekend twee exotische talenten gespot na een scoutingsopdracht aan het sportkot. Hij bood ze prompt een contract aan. Maar zoals het vaak gaat met artiesten zijn ze niet van de meest betrouwbare soort. Ze stuurden dan ook hun spreekwoordelijke kat. Dus moesten we met 5 aan de bak. Met Larry als meevoetballende doelman lukte dit de eerste helft vrij aardig. We gingen zo waar rusten met een 1-2 voorsprong. Onze tegenstander deed enkele tactische aanpassingen bij de rust en dit gecombineerd met de optredende vermoeidheid deed ons schip zinken. Het ging van een 1-2 voorsprong naar een 6-2 achterstand. Opgeven staat echter niet ons woordenboek. Knappe goals van Daan en Maxim brachten ons zo waar terug tot 6-5. Vlak voor tijd kregen we zelfs de kans om een onverhoopt punt weg te kapen. Helaas misten we deze kans en viel de goal aan de andere kant. De mentaliteit zat alvast juist maar net als vorige week was het geluk net niet aan onze kant.


bottom of page