top of page

Wosjot Woluwe - Leuven Central C 4 - 4


Na de verdiende nederlaag van vorige vrijdag begonnen we nu wel scherp aan de wedstrijd. Daar waar de scheidsrechter ons toen ook al niet bijster goed gezind was werd het vandaag een absoluut drama...Al onze aanvallen werden afgeblazen door de scheids en het minste lichte contact dat een van onze verdedigers maakte werd onmiddellijk bestraft. Onze ervaren en goed georganiseerde tegenstander wist dit niet geringe voordeel uit te buiten en nam onverdiend een puntje mee naar huis. Enkele klasse flitsen,van voornamelijk Willem, brachten ons aan de rust 3-1 op voorsprong. Maar een abominabele ref bracht Wosjot terug in de wedstrijd met een belachelijk licht toegekende vrije trap. Chapeau aan onze mannen om onder deze omstandigheden zo lang rustig te kunnen blijven. Helaas verliezen we door deze 1 op 4 de voeling met de top. Dus vanaf nu wedstrijd per wedstrijd knokken voor op zijn minst een 3de plaats!


bottom of page