top of page

Sterk LC B wint sportieve topper!


De B’s kregen In team Ternat op bezoek, in wat een duel was met als inzet een plek in de top drie en vooral in de slipstream blijven van leider Beersel. In Team begon sterk, maar Lc B verdedigde scherp en wanneer het uit de egelstelling kwam was LC dodelijk efficiënt. Na 12’ stond het 2-0. In team toonde mentale weerbaarheid en profiteerde vooral van kleine foutjes bij de thuisploeg, de 2-2 was verdiend.

Maar Lc kon toch met een 3-2 voorsprong gaan rusten.

Na de rust liep In team in de Leuvense val en werd het genadeloos afgestraft. Lc scoorde drie copy book counters en liep uit naar 6-2. Een ijzersterke PJ maakte de teamprestatie compleet door enkele gemaakte goals te voorkomen. LC vergat Ternat een pak slaag te geven en met een lichte strafschop konden de bezoekers uiteindelijk nog de schade beperken tot 7-5. LC kan met vertrouwen richting de topper met leider Beerzel volgende week!


bottom of page