top of page

CSK Everberg B - Leuven Central C

Dramatische avond voor de C-ploeg, die zo stilaan met een vrijdagavond complex begint te kampen. We begonnen zeer ongeconcentreerd aan de wedstrijd hetgeen onmiddellijk leidde tot een kwartet aan kansen voor de tegenpartij, die wel met de juiste mentaliteit het veld was opgestapt. Jappe en zwak afwerken bracht ons ,mede door een bij wijlen zeer sterke Tin, onverdiend 1-4 op voorsprong bij de rust.

Na de pauze scoorden we onmiddellijk de 1-5 en de overwinning leek binnen. Dat was echter buiten onze tegenstander gerekend die met sterk spel bleef beuken. Mede door een zwak leidende ref was een minuut voor het einde hun comeback compleet. Met minder als een overwinning konden we niet tevreden zijn als we het gat met de nummers 1 en 2 niet nog groter wilden laten worden. Onze risico’s werden echter afgestraft, de goal viel aan de overkant. Tijd om maandag alles weer wat scherper te zetten als we niet willen afglijden naar de grijze middenmoot.